Wil je lid worden? Klik dan hier.

Voor al onze komende wedstrijden? Klik dan hier.

REL 50-jaar Jubileum Beach pakket

BeachPakketDe zomer van 2021 komt eraan!! Het weer is vanaf deze week lekker zomers. Laten we hopen dat dit nog weken zo blijft en dat we lekker veel naar het strand kunnen.
Waarom dan niet met een strandbal, frisbee, koeltas, handdoek en waterflesje met het REL jubileum logo erop? Dan maak je de blits.

Het Jubileum beach pakket is volledig gesponsord waardoor de volledige opbrengst voor de club is.
Kosten:        € 15,- senioren & € 9,95 jeugd t/m 19 jaar
Uitlevering:  op zaterdag 12-06-2021 tijdens de verjaardag van REL

Het pakket is te bestellen door een mail te sturen naar:

We hopen op jullie steun!!

Met sportieve groet,
Namens jubileum commissie van Rugbyclub Etten-Leur