Wil je lid worden? Klik dan hier.

Voor al onze komende wedstrijden? Klik dan hier.

Vakantie !!!!!

holidayHet rugbyseizoen zit er weer op. Ondanks de corona hebben we getracht om voor alle spelers er een zoveel als mogelijk rugby rijk seizoen van te maken. De trainingen zijn zoveel als mogelijk doorgegaan voor de jeugd. Voor de senioren en de dames lag dat wat moeilijker, omdat de regels hier veel strikter voor waren, maar toen het weer kon, zijn ze ook weer het veld opgegaan. De andere pareltjes in het seizoen waren natuurlijk de gouden events en de jeugdtrip. Na de vakantie, 4 september om precies te zijn, pakken we nog eens uit voor ons 50-jarig bestaan. Zet het vast in je agenda en be there!

Maar voor nu wenst Rugbyclub Etten-Leur alle spelers en ouders een hele fijne vakantie toe!

Tot na de vakantie!