2e fase voor Cubs Junioren en Colts is van start

Afgelopen weekend zijn de wedstrijden voor de Cubs, Junioren en Colts in de 2e fase begonnen. Zomaar wat steekwoorden: een mooie try voor onze Cub Linze, de Junioren waren sterk en de Colts hadden een zeer spannende wedstrijd met een nipte overwinning. Bekijk via het menu   TEAMS >> Teamverslagen   de diverse wedstrijdverslagen van de TBM en CJC ploegen.

Aanstaande 20 november is er een Super Saturday, dan zullen zowel de Cubs. Junioren en de Colts bij REL spelen. Kom vooral kijken én de spelers aanmoedigen. Dat geeft ze ook een extra boost!

Dit zijn de links naar de speelschema's van de categorieën:
Heren 1
Heren 2
Dames
Cubs
Junioren
Colts

Seizoen is weer begonnen !!!

De eerste wedstrijden zijn weer gespeeld, de spelers van REL zijn weer los! Hopelijk gaat dit seizoen weer fantastische resultaten, nieuwe / nog betere vriendschappen en leermomenten opleveren. Op onze socials en ook hier op onze website zullen we proberen van elke wedstrijd van de Cubs, Junioren en Colts verslagjes te maken, zodat de ouders thuis ook kunnen meegenieten van de prestaties en soms ook teleurstelingen van hun kids.

Dit zijn de links naar de speelschema's van de categorieën:
Heren 1
Heren 2
Dames
Cubs
Junioren
Colts

Jeugdtrip 2021

20210618 Jeugdtrip 00Aan het eind van dit seizoen heeft weer de jaarlijkse rugby trip voor de jeugd plaatsgevonden. 70 kinderen waren aanwezig op het tentenkamp en met een bomvol programma heeft die grote groep zich zeker niet verveeld. Door activiteiten als: paintballen, een dropping/spooktocht, een bootcamp, buikschuiven en een goede pot rugbyen, zijn de kinderen sportief bezig geweest. Het rugbykamp was dus zeer geslaagd, we kijken nu al uit naar volgend jaar!

Geschreven door Dorus Colijn

 

Bekijk hier de foto's

Vakantie !!!!!

holidayHet rugbyseizoen zit er weer op. Ondanks de corona hebben we getracht om voor alle spelers er een zoveel als mogelijk rugby rijk seizoen van te maken. De trainingen zijn zoveel als mogelijk doorgegaan voor de jeugd. Voor de senioren en de dames lag dat wat moeilijker, omdat de regels hier veel strikter voor waren, maar toen het weer kon, zijn ze ook weer het veld opgegaan. De andere pareltjes in het seizoen waren natuurlijk de gouden events en de jeugdtrip. Na de vakantie, 4 september om precies te zijn, pakken we nog eens uit voor ons 50-jarig bestaan. Zet het vast in je agenda en be there!

Maar voor nu wenst Rugbyclub Etten-Leur alle spelers en ouders een hele fijne vakantie toe!

Tot na de vakantie!

Weer een top “Gouden event” No. 3; De 50ste verjaardag van REL!!

20210612 Goudevent 1De verjaardag van REL is op zaterdag 12-06 gevierd met alle leden. Ondanks de corona beperkingen is er voor de jeugd en de oudere + echte oude legendes een moment georganiseerd om samen op de club te zijn.

De jeugd heeft een fantastische ochtend gehad, die in het teken stond van gemixt spellen spelen. Onder de bezielende leiding van Tom Martens en zijn spelleiders, heeft de jeugd in 8 teams een parcours van 4 spellen afgelegd. Spellen waar met snelheid, op behendigheid en met het samenwerken punten te verdienen waren. Leuke enthousiaste koppies op het veld en op de spelen! Uiteindelijk was team 6 het team met de meeste punten. Deze winnaars kregen een mooi REL beach pakket bestaande uit een koeltas met frisbee, fleecehanddoek en waterflesje.
Ook de ouders waren weer welkom op het terras en op de geformeerde zitjes in het clubhuis. Fijn om zo weer iedereen op de club te zien!!!

In de middag waren de senioren welkom op zittend op het terras en in het clubhuis. De eerste aangemelde gasten melde zich netjes op tijd, schreven zich in en donken al snel een REL jubileum biertje!! Wil je weten hoe Ramses het bier heeft gemaakt ? Zie de uitleg van Ramses ons REL YouTube kanaal: LINK REL-YouTube REL-Bier

Ook onze vrienden van de Leurse Leut kwamen een cadeautje brengen. Ja, ja, als je Abraham gezien hebt dan ben je dus 50 jaar of ouder en behoor je tot de "wijze" mensen….. Althans… Hiervan komt ook de uitdrukking: Hij weet waar Abraham de mosterd haalt. Wat zoveel betekend als; hij weet hoe de zaken in elkaar steken.
Dank namens de REL en de mosterd met de 500 bitterballen gaan zeker smaken!

Het was een leuke gezellige dag!
Foto’s van deze leuke dag zijn hier te bekijken.

Het was weer leuk jullie te zien en hopelijk tot snel bij de REL!!

Met sportieve groet,
Namens jubileum commissie van rugbyclub Eten-Leur

Sponsoren