Via dit schrijven willen wij jullie de clubs in binnen en buitenland op de hoogte stellen van de komende jeugd toernooidagen bij Rugbyclub Etten-Leur (R.E.L.) in het zuiden van Nederland.

Zoals de meeste clubs weten zijn de toernooidagen van de jeugd drukbezocht. Om elke club of cluster een kans te geven om aan onze toernooidagen deel te laten nemen, vragen wij de clubs (of cluster) met één team per categorie in te schrijven. Met deze regel geven wij als R.E.L. iedere club of cluster de gelegenheid om aan het toernooi deel te nemen. Twee weken voor de toernooidagen zullen we bekijken of de mogelijkheid er is om met een 2e team in een categorie in te schrijven.

Het Pre Seizoen toernooi voor Turven (U8), Benjamins (U10) & Mini’s (U12)
- Wedstrijddatum: zaterdag 26 september 2020 Afgelast!!

Het 10e Herfst toernooi voor Turven (U8), Benjamins (U10) & Mini’s (U12)
- Wedstrijddatum: zaterdag 31 oktober 2020 Word verplaatst naar voorjaar, n.t.b.!!

Het 13e Pré Paastoernooi voor Turven (U8), Benjamins (U10) & Mini’s (U12)
- Wedstrijddatum: zaterdag 27 maart 2021

Het 1e  Einde seizoen ’19 – ’20 Toernooi 15-a-side voor Cubs (U14) & Junioren (U16)

-             Wedstrijddatum: zaterdag 17-04-2021

Voor de TBM toernooidagen gelden onderstaande inschrijf aandachtspunten:

-             Maximale deelname aan inschrijvingen teams:

-             16x U8 teams                   -             16x U10 teams                 -             10x U12 teams

-             Prijzen voor de top drie en een herinnering voor alle deelnemers (+ broodje knakworst)

-             Inschrijfgeld € 50,- per team.

Voor de CJ toernooidag gelden onderstaande inschrijf aandachtspunten:

-             Maximale deelname / inschrijvingen 8x U14 teams & 8x U16 teams

- U14- teams spelen wedstrijden van 10:00 tot ca. 12:50 uur

- U16- teams spelen wedstrijden van 13:20 tot ca. 16:10 uur

-             Wedstrijden oer categorie 2 poules van 4 teams spelen ½ competitie

Na de poule wedstrijden; nrs 1 t/m 4 poule A tegen de nrs 1 t/m 4 van poule B

Wedstrijden 2x ca. 7minuten

-             Prijzen voor de top vier en een herinnering voor alle deelnemers (+ broodje hamburger)

-             Inschrijfgeld € 60,- per team.

Voor alle toernooidagen gelden onderstaande inschrijf aandachtspunten: - Maximale deelname aan inschrijvingen teams: - 16x U8 teams - 16x U10 teams - 10x U12 teams - Prijzen voor de top drie en een herinnering voor alle deelnemers - Inschrijfgeld € 50,- per team.

Op al de wedstrijddagen zal er voldoende eten (frites, snacks en broodjes) en drinken te verkrijgen zijn tegen normale betaling.

Rugby trip combineren met een van de wedstrijddagen bij R.E.L.?
We kunnen ons voorstellen dat een rugbyclub met zijn jeugdafdeling(en) de jaarlijkse “Trip” wilt koppelen aan een van onze wedstrijddagen. Mogelijk kunnen wij jullie op gang helpen voor een dag indeling met de uitjes uit onze regio en eventuele overnachting adressen.

Indien er interesse is voor het inschrijven van een team, graag de aanmelding realiseren door een mail te sturen naar onderstaande contactpersoon. Zijn er verder nog vragen en/ of opmerkingen horen wij dat natuurlijk graag.

Met sportieve groet, Rugbyclub Etten-Leur.

Voor informatie en inschrijvingen:
Wanne Wevers
+31 (6) 55 89 27 47