Verslag wedstrijd 25-3-2023 CL ZeBra REL/Tovaal CU 1 vs. CL Wild Duuvels CU 1

Op een winderige zaterdagmiddag speelde het ZeBra rugbyteam (Tovaal/REL) tegen de Wild Duuvels. Het was een belangrijke wedstrijd, aangezien beide teams dicht bij elkaar stonden in de ranglijst. Het was direct duidelijk dat beide teams alles wilden geven om te winnen.

ZeBra begon sterk aan de wedstrijd. De eerste try was voor de tegenstander, maar daarna kwam ZeBra snel op voorsprong. De Wild Duuvels lieten zich echter niet intimideren en begonnen sterker te spelen. Na een aantal mooie aanvallen en tackles ging het team de rust in met een voorsprong van 17-12.

In de tweede helft speelde de sterkte tegenwind parten. Dit zorgde voor een uitdagende tweede helft. Beide teams vochten hard, maar het waren de Wild Duuvels die meer profiteerden van de wind. Ze scoorden al snel en brachten de stand op 17-19.

ZeBra bleef echter vechten en kreeg een aantal kansen om weer op voorsprong te komen. Maar de Wild Duuvels bleken te sterk en scoorden opnieuw, waardoor hun voorsprong groeide tot 17-26. Ondanks de verwoede pogingen van ZeBra om nog terug te komen, slaagden ze er niet in om de achterstand in te halen.

Het was een harde en intense wedstrijd, waarbij beide teams alles gaven wat ze hadden. Helaas lukte het ZeBra niet om de wedstrijd te winnen. Na afloop van de wedstrijd was er teleurstelling bij de spelers en coaches, maar ook respect voor de inzet en prestaties van de tegenstander. Al met al was het een spannende en enerverende wedstrijd.