Onderstaand de convocatie 2023-39. Heeft u vragen of opmerkingen over deze convocatie, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,'

Peter Mul / Wedstrijdsecretaris REL

Nieuws van de Teammanagers

Benjamins
De Benjamins waren lekker op dreef zaterdag en hebben al hun wedstrijden gewonnen 💪🏻

Cubs
Op 11 september deden 5 Cubs van de U14 categorie mee aan de selectie voor het regio rugbyteam van het district zuid. Zij zijn allemaal geselecteerd: 4 rechtstreeks en 1 oproepbaar. Zet 'm op Daan, Binck, Naud, Yannick en Hugo!
De Cubs hebben afgelopen zaterdag 'thuis' in Breda tegen de Wasps uit Nijmegen gespeeld. De 1e helft stonden ze voor en waren er mooie acties. Na de rust kwamen de Wasps goed terug. Met een gelijke stand aan try's, maar helaas verloren we het met de conversies. Uiteindelijke stand 27-31. Maar wel ontzettend goed gestreden.

Junioren
De Junioren gaven goed tegenstand tegen het Haagse RC maar moesten hun meerdere erkennen in een iets gretigere tegenstander. De colts hebben de winst in het laatste deel van de 2e helft weggegeven.

Nieuws van het bestuur

Versterking voor REL uit Down-Under:
De eerste 3 van de 4 gasten zijn aangekomen in NL. De 4e speler zal volgende week dinsdag aankomen en samen met de andere in “the guesthouse” komen te wonen. We heten Vita, Liam, Samuel en Harry welkom in Etten-Leur. De komende periode zullen jullie als leden, spelers en ouders van de jeugd de input en ondersteuning van deze rugbyers gaan ervaren. Heet de jongens welkom, maak een praatje met ze !!

World Cup Rugby kijken bij REL.
A.s. vrijdag is het 4e wekend van de WCR-2023 wedstrijden. Wie zullen er doordringen naar de kwart finales ? Kom vrijdag in het clubhuis met je team maatjes kijken!
Planning conform bijlage:
- zaterdag 29-09 wedstrijden KO 21:00; clubhuis open vanaf 20:00uur

Grote Club actie is gestart!!
Online zijn er al loten verkocht en zo her en der horen we ook geluiden dat de verkoop bij oa de burendag en feestjes met familie het goed doen om je loten te verkopen.
Ga zo door!

Sjors Sportief.
Afgelopen maandag is Sjors sportief weer van start gegaan. Alle basisscholen hebben hun boekje uitgedeeld en de eerste proeftrainingen zijn al geweest. We hopen in het komend seizoen nog meer nieuwe aanmeldingen te mogen ontvangen.

30-3-2023: RC Delft:

De wedstrijden in het rood zijn wedstrijden, die bij REL worden gespeeld. De KO tijden van de CJC wedstrijden vindt u bij de desbetreffende wedstrijdinformatie. Hou ook de app van de teammanager in de gaten voor de last minute informatie.